Privacy verklaring

PRIVACYVERKLARING WEDDING GOODIEBAG

Wedding Goodiebag vindt de bescherming van de privacy erg belangrijk. Wij streven ernaar om persoonsgegevens op een wettelijke, eerlijke en transparante manier te verwerken. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij dat doen. Wedding Goodiebag respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wedding Goodiebag verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met Europese wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, meer in het bijzonder met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet.

Deze privacyverklaring is van toepassing op informatie die betrekking heeft op u als identificeerbare natuurlijke persoon en die Wedding Goodiebag verzamelt en verwerkt.

Wie is Wedding Goodiebag?

Wedding Goodiebag levert op aanvraag een goodiebag, die gevuld is met onder andere goodies, belevenissen, inspiratie en informatie voor stellen die gaan trouwen.

Onze contactinformatie is de volgende:

  • Naam: Wedding Goodiebag
  • Adres: Grote Krocht 7
  • Postcode: 2042 LT Zandvoort
  • E-mailadres: info@weddinggoodiebag.nl
  • Telefoonnummer: 010-2600034
  • KvK-nummer: 68179103

 

Welke gegevens verwerkt Wedding Goodiebag?

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten, verwerkt Wedding Goodiebag de volgende (persoons)gegevens van u:

  • Voor- en achternaam (en van uw partner);
  • Geslacht (geen verplicht veld);
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Adres;
  • Postcode en plaats;
  • Land;
  • Betaalgegevens;
  • uw
  • IP-adressen.

Wanneer u een bestelling plaatst bij Wedding Goodiebag, zich aanmeldt voor de nieuwsbrief of het contactformulier invult, gaat u ermee akkoord dat Wedding Goodiebag de bovengenoemde persoonlijke gegevens verwerkt.

Voor welke doeleinden gebruikt Wedding Goodiebag mijn gegevens?

Uw bestelling leveren

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres en uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling of uw afhaalbewijs bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. U betaalgegevens gebruiken we alleen als u ervoor gekozen heeft om de goodiebag te laten verzenden en u verzendkosten betaalt. We geven uw gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten.

Uw account

Met uw account kunt u een Wedding Moodboard maken, de Ultimate Wedding Countdown met aftelklok doorlopen en uw gegevens beheren. In uw account slaan we onder andere de volgende informatie op: uw voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij gebruiken de gegevens die u aan ons verstrekt door een account aan te maken ook voor het verrichten van metingen. Wij meten of u bij een van onze partners klant bent geworden. Onze partners kunnen deze meting en jouw gegevens ook inzien. Door akkoord te gaan met de privacyverklaring stem je daarmee in.

Nieuwsbrieven en mailings

U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. U kunt zich altijd afmelden voor onze nieuwsbrieven. Indien u een goodiebag bestelt, sturen wij u een vijftal mailings toe en uw activeert de Ultimate Wedding Countdown met aftelklok.

Contactformulier

Wij bewaren de gegevens die u op ons contactformulier invult, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Klantenservice

U kunt met ons bellen wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening. Om u snel te kunnen helpen, maken we gebruik van uw gegevens en bewaren we de aantekeningen die we tijdens het gesprek maken. Dit is makkelijk als u ons nog een keer belt.

Analyse

Het gedrag op de website wordt geanalyseerd om de website te verbeteren en het aanbod af te stemmen op uw voorkeuren. Wij maken daarvoor gebruik van diverse zogenaamde tracking-technologieën, zoals cookies en Google Analytics (daarover meer onder ‘Cookies en Google Analytics’).

Social media

Wanneer u ons volgt op social media houden wij u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en nieuws. U kunt ons altijd weer ontvolgen, zodat u geen meldingen meer van ons ontvangt.

Opslag van de persoonlijke gegevens

Wedding Goodiebag bewaart uw persoonsgegevens versleuteld in een Nederlandse omgeving.

Wedding Goodiebag neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@weddinggoodiebag.nl.

Indien er onverhoopt toch iets niet goed gaat met de bescherming van uw gegevens, melden wij dat aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Indien dit mogelijk nadelige gevolgen voor u zou kunnen hebben, nemen we direct contact met u op.

Worden mijn gegevens gedeeld met andere partijen, en zo ja, met wie?

Wedding Goodiebag kan uw gegevens delen met haar partners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerde derden.

Zoals hiervoor al aangegeven gebruiken wij uw persoonsgegevens om te meten of u bij een van onze partners klant bent geworden en kunnen onze partners deze meting en uw gegevens ook inzien. Als u niet wilt dat wij en/of onze partners inzage hebben in uw persoonsgegevens dan kunt u een verzoek indienen om uw account te verwijderen (via info@weddinggoodiebag.nl).

Onze partners kunnen uw persoonsgegevens ook gebruiken voor het per telefoon en/of per post en/of per e-mail toezenden van informatie en aanbiedingen. Uw gegevens worden alleen met deze partners gedeeld als u daarvoor akkoord heeft gegeven op de bestelpagina van onze website. U geeft uw akkoord door een vinkje te plaatsen bij de opties om extra informatie te ontvangen van geselecteerde partnerbedrijven. Als u inlogt op uw account kunt u zich ook weer afmelden voor het ontvangen van extra informatie.

Door akkoord te gaan met de privacyverklaring stemt u in met de verstrekking van uw persoonsgegevens aan onze partners.

Behoudens de situatie zoals hiervoor aangegeven, worden uw gegevens niet aan derden verkocht. Wij zullen deze uitsluitend aan derden verstrekken indien en voor zover dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting of voor de uitvoering van onze overeenkomst met u (de gegevens kunnen bijvoorbeeld aan bezorgdiensten worden verstrekt, zodat uw bestelling veilig bij u arriveert).

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wedding Goodiebag blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe lang bewaart Wedding Goodiebag mijn gegevens?

Wedding Goodiebag bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig. Hierbij geldt dat Wedding Goodiebag uw gegevens 2 jaar bewaart nadat u uw laatste bestelling hebt geplaatst. Na deze termijn worden uw klantgegevens uit de systemen van Wedding Goodiebag verwijderd.

Wat zijn mijn rechten met betrekking tot deze gegevens?

Via uw persoonlijke account heeft u toegang tot uw persoonsgegevens en de mogelijkheid deze te corrigeren. U kunt ons ook vragen om de persoonsgegevens te corrigeren. Indien u niet langer in ons klantenbestand wilt zijn opgenomen, kunt u ons verzoeken om uw gegevens te verwijderen. Let op: niet alle gegevens kunnen worden verwijderd. Voor sommige gegevens geldt een wettelijke bewaarplicht. Ook heeft u het recht om op te vragen welke gegevens Wedding Goodiebag van u heeft opgeslagen.

Verder kunt u Wedding Goodiebag verzoeken om de verwerking van persoonsgegevens te beperken en kunt u bij Wedding Goodiebag bezwaar maken tegen de gegevensverwerking.

Wedding Goodiebag behandelt uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen, zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.

Waar kan ik eventuele klachten over privacy indienen?

Wanneer u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via info@weddinggoodiebag.nl. Wordt de klacht niet naar behoren opgelost, dan heeft u het recht om een klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies, Google Analytics en Facebook Pixel

Wedding Goodiebag gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wedding Goodiebag gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, hierdoor kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en de cookies helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Verder maakt Wedding Goodiebag gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies, die een analyse van het gebruik van deze website mogelijk maken. De door de cookie geproduceerde gegevens over uw gebruik van onze website worden aan een server van Google in de Verenigde Staten overhandigd en daar opgeslagen. Google gebruikt deze gegevens om uw gebruik van de website te beoordelen, om verslagen over de activiteit van de website voor de websitebeheerder te maken, en om nog meer informatie te leveren over het gebruik van de website en het internetverbruik van de verbonden diensten. Bovendien kan Google deze informatie zonodig aan derden overhandigen, wanneer dit van Google wordt vereist door de wet of wanneer derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken.

Meer informatie over hoe Google uw gegevens gebruikt, vindt u in de privacyverklaring van Google: www.google.com/policies/privacy/ Wijzigingen privacyverklaring.

Wijzigingen privacyverklaring

De privacywetgeving en onze producten kunnen van tijd tot tijd veranderen. Om deze privacyverklaring actueel te houden, heeft Wedding Goodiebag het recht om de inhoud van deze privacyverklaring eenzijdig te wijzigen. Wedding Goodiebag raadt u aan de privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Als u onze diensten blijft gebruiken na wijzigingen of herzieningen van deze privacyverklaring, stemt u in met de voorwaarden van de herziene privacyverklaring.

Zandvoort, juni 2018